ANKARA / ALTINDAĞ - Sakalar İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız bu yıl da büyük bir coşku ve heyecanla geçti.

Nis

4/A sınıfı öğrencimiz Ela ÖZYALÇIN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir günlüğüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına oturmuştur. Makamını emanet eden Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan YILDIRIM'a teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

4/A sınıfı öğrencimiz Elif Duru Savsa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir günlüğüne Altındağ Belediye Başkanlığı makamına oturmuştur. Makamını emanet eden Altındağ Belediye Başkanı Sayın Veysel TİRYAKİ'ye teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapmış olduğumuz çekiliş sonuçlarıdır.

Mrt

Okulumuzun 2. kez katıldığı Ankara Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi, proje  tanıtım sunumuna ilçe Müdürümüz Sayın Hasan Yıldırım, Şube Müdürümüz sayın Şükrü Bektaş, İl Mem Arge Sorumlusu Mehtap Naillioğlu Kaymak ve ilçemizden okul müdürlerimiz katılmışlardır.

Mrt

Öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın hazırlamış olduğu senfonik çocuk konserine katıldık.

Mrt

4. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte TRT Türkü kanalında canlı olarak yayınlanan Türkü Muhabbeti programında usta sanatçı Gülşen KUTLU ve Sümer EZGÜ ile birlikteydik. Bizleri programlarına kabul eden değerli sanatçılarımıza, saz ekibine ve yöneticilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz mezunlarından, değerli yazar Buket Uzuner ve Ankara Üniversitesi öğretim üyesi, akademik danışmanımız Prof. Dr. İnayet Aydın okulumuzu ziyaret ettiler. Yazar Buket Uzuner öğrencilerimizle söyleşi yaptıktan sonra kitaplarını öğrencilerimiz için imzaladı. Kendisine okulumuz adına teşekkür eder, yazın hayatında başarılar dileriz.

Mrt

Onlarca deneme, fikir ve tasarmın ardından yeni logomuzu belirleyerek Patent Kurumuna başvurumuzu yaptık.

Mrt

Making Friends e twinning projemizin Karışık ülke takımı öğrenci buluşmasında,İtalyan,Yunanistan ve Türk ortak okullarımiza ülkemizi tanıttik.

proje tanıtım afişimiz

Mrt

Okulumuz e twinning projesi bilgileri

Şbt

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Ock

2023/2024 dönem sonu okulumuzda yetenek gösterileri, akıl oyunları yarışmaları ve okuma saatleriyle dolu dolu geçti... Kitap okuma yarışmasında okulumuzda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Ock

Okulumuz mezunu, değerli sanatçı Yüksel Uzel'i kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.