ANKARA / ALTINDAĞ - Sakalar İlkokulu

May

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, İlkokulda Sağlık Eğitim Projesi kapsamında okulumuzda iki gün süren eğitimler verdiler. Eğitim sonunda doktor adaylarımız tüm öğrencilerimize oyuncak hediye ettiler. Projede emeği geçenTıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Demiryürek'e,  Dr.Öğr.Üyesi Sn. Yeliz Akkaya Ulum'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasan Yıldırım okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır.

Ock

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Eğitim Yöneticileri Kongresi Geliştir-Uygula-Paylaş Projesi kapsamında okulumuzun düzenlemiş olduğu proje final toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hasan YILDIRIM, İl Mem Şube Müdürü Sn. Ahmet Karakuş, İlçe Mem Şube Müdürü Sn. Zülküf Şimşek, Ankara Üniversitesi Öğr.Üyesi Prof. Dr. İnayet AYDIN, TED Üniversitesi Öğr. Üyesi Dr. Aylin TEKİNER TOLU, İl Mem Arge Sorumlusu Sn. Sebahat Öcal ve Hüseyin Güllü Ceylan İlkokulu Müdürü Sn. Saadettin DELLAL katılmışlardır.  Okul Müdürü Cemil ÇAKIR ve Dr. Tolu'nun sunumlarının ardından incelemeler yapılarak okuldan ayrılmışlardır. Katılan değerli misafirlerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hasan Yıldırım okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle 2022 yılında açmış olduğumuz ana sınıfımız, 4 okulumuzdan almış olduğumuz mobilya desteğiyle şimdi daha da renkli. Destek veren Hüseyin Güllü Ceylan İlkokulu, Hafsa Sultan Anaokulu, Peyamitepe ŞMK İlkokulu ve Yıldıztepe Altındağ Belediyesi Anaokulu'na teşekkür ederiz.

Ekm

Tüm kapılarımıza kapı giydirme yapılarak okulumuzun koridorları renklendirildi.

Eyl

2022/2023 eğitim döneminden itibaren tüm öğrencilerin üniforma giymelerine, geçen yıl ki lacivert pantolon beyaz t-shirt uygulamasının devam etmesine, soğuk havalarda üstüne tercihen lacivert renk hırka veya süveter giyilmesine karar verilmiştir.

Haz

Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında öğrencilerimiz Resim ve Heykel Müzesi ile Etnoğrafya Müzelerini ziyaret ettikten sonra Karagöz Hacivat gösterisini izlediler.

Haz

Okulumuzun tiyatro salonunda eksiklikler tamamlandıktan sonra öğrencilerimizi tiyatro ile tanıştırmak amacıyla kültürümüzün temel taşlarından Nasreddin Hoca'yı okulumuza davet ettik.

May

Nis

Sahnemizin içinden geçen boruların alçıpanla kapanma işi, alçı, boya ve parke işleri yapılmıştır.

Mrt

Meclis TV okulumuzda 23 Nisan konulu program çekimi yapmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz mezunlarından,Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Sayın Bekir ÖDEMİŞ okulumuzu ziyaret ettiler. Okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Sn. Ödemiş, okulumuzu gezerek yıllar önce okumuş olduğu sıralarda oturdu. Ziyaretten memnuniyetle ayrılan Ödemiş'e teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

Çocuk edebiyatının önemli isimlerinden Sn. Nehir Yarar okulumuza gelerek öğrencilerle söyleşiye katıldılar. Ardından kitaplarını imzalayan Sn Yarar' a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.